Περιγραφή – Προδιαγραφές

Το οφθαλμολογικό κέντρο Οφθαλμός είναι το μόνο που διαθέτει μονάδα ημερησίας νοσηλείας με αποκλειστική χρήση από τους ιατρούς του κέντρου μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο:

A) Εγγυόμαστε για την ασφάλεια και τον έλεγχο του χειρουργείου.

Η καινούρια μονάδα μας με άδεια λειτουργίας από τις 5/2/15 είναι εξοπλισμένη με τον πλέον άρτιο και μοντέρνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, επιλέξαμε να χρησιμοποιείται μόνο από τους ιατρούς του κέντρου μας ως τον μόνο τρόπο να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο και να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την άρτια λειτουργία της μονάδας.

Επιπλέον, τον εξοπλισμό και την λειτουργία της μονάδας επιμελείται ο πρόεδρος του κέντρου, καθηγητής Σπύρος Γεωργαράς, ο οποίος εκτός της πολυετούς πείρας του έχει εξοπλίσει και το οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου Υγεία, του οποίου είναι διευθυντής από το 1980.

Β) Παρέχουμε στον ασθενή μας μια οικονομικότερη λύση.

Οι υψηλές τιμές των νοσοκομείων αποθαρρύνουν πολλούς ασθενείς στο να προχωρήσουν με την επέμβαση τους με τον ιατρό που εμπιστεύθηκαν. Ως εκ τούτου, ψάχνουν για άλλες λιγότερο αξιόπιστες λύσεις οι οποίες μπορεί να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο πνεύμα του δύσκολου οικονομικού κλίματος της χώρας, ο Οφθαλμός δίνει τη δυνατότητα της επιλογής στους ασθενείς του να προβούν στην επέμβαση τους σε μια μονάδα εξίσου άρτια εξοπλισμένη και ασφαλή, με τους ίδιους ιατρούς που θα επέλεγαν να τον χειρουργήσουν στο νοσοκομείο.

Γ) Διευκολύνουμε τον ασθενή, παρέχοντας του όλη τη διαδικασία από την αρχή ως το τέλος στο ίδιο μέρος.

Διαγνωστικές εξετάσεις, προεγχειρητικός έλεγχος, επέμβαση και μετεγχειρητική παρακολούθηση συμβαίνουν στον ίδιο χώρο, υπό τον ίδιο υψηλό ιατρικό έλεγχο και κάτω από τις ίδιες τεχνολογικές και επιστημονικές προδιαγραφές.