Η εμπειρία μας σητν χιερουργική μΠΑ ΜΠΟΑ ΜΠΑ ΓΝΕΙΚΌ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΤ ΠΟΣΕΣ ΕΝΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Στον τομέα της διαθλαστικής χειρουργικής, εκτός από τα τελευταίας γενιάς υπερσύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, το Κέντρο μας διαθέτει συστήματα LASER και εφαρμόζει όλες τις χειρουργικές προσεγγίσεις για τα διαθλαστικά προβλήματα.

Η ευχέρειά μας στον τομέα αυτό, στην εφαρμογή της ενδεδειγμένης μεθόδου, παρέχει τη δυνατότητα εξατομικευμένων διορθώσεων των διαθλαστικών ανωμαλιών, ανάλογα με την περίπτωση, τις απαιτήσεις και τα οπτικά χαρακτηριστικά των ματιών του κάθε ασθενούς.

Είναι γεγονός ότι κάθε οφθαλμός έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και λειτουργεί με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Στο Κέντρο «ΟΦΘΑΛΜΟΣ» η τεχνολογία όσον αφορά στα LASERs που διαθέτουμε, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, αλλά και η μακρά εμπειρία μας στον τομέα αυτό, επιτρέπει να διορθώσουμε σχεδόν όλες τις οπτικές εκτροπές του οπτικού συστήματος, όπως και δίνει την δυνατότητα διόρθωσης περιπτώσεων οι οποίες είναι οριακές για άλλα είδη LASER.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

Ειδικότερα στον τομέα του καταρράκτη και των ενδοφθαλμίων φακών, ο καθηγητής Σ. Γεωργαράς θεωρείται από τους πρωτοπόρους και έχει εφεύρει και αναπτύξει δικές του διεθνώς αναγνωρισμένες τεχνικές .

Επίσης εφάρμοσε και δίδαξε στους συνεργάτες του ένα ολοκληρωμένο και τυποποιημένο σύστημα προσέγγισης και καταγραφής που αφορά στο πρόβλημα κάθε ασθενή μας και στην αντιμετώπισή του, με βάση την επιστημονική σοβαρότητα αλλά και ανθρωπιά.

Το σύστημα αυτό πλαισιώνουν άριστοι συνεργάτες εξειδικευμένοι στους επιμέρους τομείς της οφθαλμολογίας τόσο εντός του κέντρου ΟΦΘΑΛΜΟΣ όσο και εκτός, στην χώρα μας και στο εξωτερικό.

Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ διαθέτει τα πλέον προηγμένα διαγνωστικά και επεμβατικά μηχανήματα, αλλά και εξειδικευμένα συστήματα που αφορούν στις συνδυασμένες επεμβάσεις καταρράκτη και ενδοφακών με διαθλαστικές επεμβάσεις, επεμβάσεις γλαυκώματος, μεταμόσχευση κερατοειδούς κ.ά.

Ο εξοπλισμός αυτός αλλά και η εξειδίκευση και η εμπειρία μας παρέχουν τη δυνατότητα ιδιαίτερων διορθώσεων που αφορούν στον φακό του οφθαλμού, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ασθενούς, μειώνοντας το ποσοστό της εμφάνισης επιπλοκών, στο πιό ευγενές και πολύτιμο όργανο του ανθρώπου, τον οφθαλμό

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ΓΛΑΥΚΩΜΑ

 

Ειδικότερα στον τομέα του γλαυκώματος και των ειδικών χειρουργικών και LASER θεραπειών, ο Σ. Γεωργαράς θεωρείται από τους εξειδικευμένους σε αυτόν τον τομέα και έχει εφεύρει και αναπτύξει δικές του τεχνικές διεθνώς αναγνωρισμένες.

Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ διαθέτει τα πλέον προηγμένα διαγνωστικά και επεμβατικά μηχανήματα για αυτές τις επεμβάσεις, αλλά και εξειδικευμένα συστήματα που αφορούν στις επεμβάσεις γλαυκώματος και στις συνδυασμένες επεμβάσεις γλαυκώματος – καταρράκτου, μεταμόσχευση κερατοειδούς κ.α.

Ο εξοπλισμός αυτός αλλά και η εξειδίκευση και η εμπειρία μας παρέχουν τη δυνατότητα υψηλών θεραπευτικών επιδόσεων στη θεραπεία του γλακώματος, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ασθενούς, μειώνοντας το ποσοστό της εμφάνισης επιπλοκών, στο πιο ευγενές και πολύτιμο όργανο του ανθρώπου, τον οφθαλμό.